De VOF Hartfunctiebijscholing

Ruim 15 jaar geleden startten Johan Koster en Jaap Haaksma met het organiseren van een ergometrie cursus. Bij het ICIN in Utrecht werd een zaaltje voor 22 personen gehuurd en er schreven zich maar liefst 90 personen in. Inmiddels kunnen er ECG-, ergometrie-, echo- en holtercursussen worden gevolgd. Met meer dan 25 publieke cursussen en 9 docenten geven we ieder jaar met veel plezier les aan vele cursisten! De VOF Hartfunctiebijscholing is inmiddels een begrip binnen de hartfunctielaboranten wereld, maar ook daarbuiten.

Daarnaast worden er op locatie ook nog eens zo’n 20 cursussen per jaar gegeven. Hierbij is er inmiddels zelfs de mogelijkheid voor longfunctie en KNF (bij)scholing. 

Johan Koster is een gediplomeerd hartfunctielaborant (met als specialisatie echocardiografie) met jarenlange ervaring in het hartfunctieonderzoek, die als projectmanager van het Beatrix KinderZiekenhuis van het UMCG als geen ander de organisatorische aspecten van onder andere de cardiologie kent. Met zijn brede ervaring zal hij op de ergometriecursussen en echocursussen zijn kennis op de cursisten overdragen, maar ook voor de ECG-cursussen draait hij zijn hand niet om. 

Jaap Haaksma was al jaren lang bekend als initiatiefnemer van holterbijscholingen. De elektrocardiografie is zijn specialisatie. U zult hem bij verschillende cursussen zoals ECG, ergometrie en holter als docent aantreffen. 

Contact gegevens:

E-mail: contact@hfbs.nl

Adres gegevens:

VOF Hartfunctiebijscholing
de Venne 25
9411 BV  BEILEN 

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: VOF Hartfunctiebijscholing
KvK nummer: 01124410
BTW nummer: NL-8188.30.967.B01

Bankgegevens:

IBAN: NL15RABO0373810431
BIC : RABONL2U